Testimonials (Swedish)


Testimonials (Swedish)


”Det var ju en kort behandling, men den gav otroligt mycket ändå. Ja innan Ralf gjorde healingen så kände jag mig stressad och hade snabba hjärtslag. Under healingen så kände jag hur jag slappnade av mer och mer och hjärtat började slå lugnare. Jag kände som en otroligt lugnande känsla som kom över mig. Jag såg också många olika färger som kom fram. Jag mådde riktigt bra hela dagen/kvällen efter healingen. Kunde också känna hur energin rörde sig från huvudet ner till hjärtat. Ralf såg också bilder som kom upp under healingen. Han såg massor med vatten, och att vid flera tillfällen såg han mig falla baklänges, och då fanns det någon som stod bakom mig och tog emot mig. Sedan kom det upp en flicka som var mig i 10 års åldern. Just den biten ska jag och Ralf jobba vidare på.”


Therese”Det här var den bästa massage jag någonsin fått! På ett mjukt sätt gick han igenom hela kroppen, del för del. Kroppen kändes som ny efteråt. Som om den rensats och att alla låsningar lösts upp. En helt fantastisk upplevelse som jag hoppas fler får prova på! Tack!”


Anna Pamp, jobbar som inläsare, Hofors, Sweden.“Att få healingbehandling av Ralf är fantastiskt. Stillsamt och helande. Det går verkligen på djupet och ger en läkande avslappning.”


– UllaCarin Lindström Ahlén, lärare, Hofors, Sweden.”Jag har varit på en shiatsu behandling och thai massage hos Ralf. Det känns underbart att ta emot energierna men det känns även underbart att ta emot det från Ralf. Jag känner att han älskar vad han gör och att han ger sina behandlingar med mycket kärlek och ödmjukhet. Hans behandlingar ÄR kärlek. Tack så mycket, Ralf!”


Silke Nordfjäll, Nature – Healing – Horses, ”Västanvindsgården”, Gästrike-Hammarby, Sweden.”Jag har sedan en längre tid haft problem med smärta och stelhet in mina leder och muskler. Jag har nu vid flera tillfällen fått en individuellt anpassad thaimassage behandling som gjort att smärtan minskat och rörligheten förbättrats.”


Monica Lindstedt, pensionerad läkare, Stockholm / Boda Kyrkby, Sweden.”Professionell behandling med expertutlåtanden. Skönt att behandlingen sker i hemmiljö. Mina egna problem har eliminerats avsevärt.”


Walters Börje, pensionär, Bingsjö, Sweden.”Jag kände mig rofylld, avslappnad, lugn och trygg under din behandling.”


Åsa Ledin, förskollärare, Södertälje, Sweden.“Din behandling kan vara varierande. Du har förmåga att hitta rörelser och punkter som jag väl behöver behandlas i. Är också tacksam att få behandling hemma. Tack.”


Lise-Lotte Lusth, Rättvik, Sweden. Har regelbundet fått Ralf’s Custom Treatment sedan 2013.“En behandling hos Ralf är ljuvlig. Kroppen känns som en puffad kudde när man är klar. Man kommer dit som en tillplattad nersutten kudde och han löser det.”


Walters Susanne Edenius, Kyrko och Kyrkogårdsvaktmästare. Har regelbundet fått Thaimassage av Ralf sedan 2007.“Jag har gått hos Ralf i flera år. Senast så har jag använt mig av hans distans healing men även healing på plats. Ralf är mycket kunnig och erfaren och jobbar intuitivt. Efter en healing session så känner man ett totalt lugn, och en behaglig känsla i både kropp och själ.


Jag har även behandlats med thaimassage och shiatsu av Ralf, vilket han genomför grundligt och tar sin tid. En behandling är aldrig den andra lik då han ställer frågor innan och arbetar intuitivt, efter det behov man har just vid det tillfället.


Jag kan inte nog rekommendera Misty Mountain och Ralf, man måste verkligen gå dit och erfara detta, det är en upplevelse i sig!”


Anita, Stockholm”Tack Ralf, din behandling fick mig verkligen att slappna av och komma ner i varv. En lugn och behaglig känsla infann sig i kroppen. Efter behandlingen kände jag hur spänningar lösts upp. Jag kan varmt rekommendera Shiatsu behandling som tar på djupet.”


Karin Gisslar, sjuksköterska. Har fått behandling av Ralf sedan 2006.
You are welcome to leave a comment after you receive your treatment! It will be published on this page. This way you will help other people understand what a treatment could do for them. Please use the online form. Thank you!